Hotel Pod Różą, najstarszy hotel w Krakowie z wielką przyjemnością ugości parę młodą i ich równie znamienitych gości, dokładając wszelakich starań by te chwile na zawsze zapadły w pamięci jako najszczęśliwsze chwile w życiu. Proponujemy Państwu profesjonalną miłą i uśmiechniętą obsługę oraz komfortowe, klimatyzowane wnętrza Restauracji Pod Różą i Ristorante Amarone. Do państwa dyspozycji pozostawiamy również zabytkowe, XIV-wieczne piwnice hotelu “Pod Różą”. Całonocnej zabawie towarzyszyć będzie bogaty bufet z daniami zimnymi, ciepłymi, oryginalne przekąski oraz doskonałe desery.

 

Oferta Weselna 2020.PDF

Oferta podstawowa

Zawiera:

4-Daniowe Menu Serwowane

Do wyboru z listy proponowanych menu lub menu dedykowane

Bufet z Przekąskami

zimnymi, ciepłymi i słodkimi

Wydruk Menu

wizytówek, numerów i rozkład stolików

Napoje Bezalkoholowe

kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane

Chleb Weselny

Prosecco na powitanie Gości

Apartament dla Nowożeńców

Podstawowa Dekoracja

Kolacja Degustacyjna

dla pary młodej

Pełna Zastawa Stołowa

Dodatkowe Opcje

Dobór wina

Ponad 200 rodzajów win – 20%

20% zniżki

na pozostałem alkohole

Rabat na pokoje hotelowe

20%

Dodatkowa Dekoracja

www.dekoracje.hotel.com.pl

DJ

Od 2000 PLN

Pianista

600 PLN/3h

BUFET

PROPOZYCJA 1

ZIMNE PRZEKĄSKI
Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Tatar z łososia ze śmietaną kolendrą, sezamem i sosem sojowym
Sałatka z marynowanym tuńczykiem, oliwą cytrynową i oliwkami
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym

CIEPŁE DANIA
Gicz cielęca i risotto z szafranem
Ravioli z dynią z masłem szałwiowym i szczypiorkiem
Pieczony kalafior z sosem serowym, bułką tartą panko

SŁODKI POCZĘSTUNEK
Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe

PIECZYWO DOMOWEGO WYPIEKU

PROPOZYCJA NR I W CENIE 155 ZŁ ZA OSOBĘ

PROPOZYCJA 2

ZIMNE PRZEKĄSKI
Tatar wołowy z majonezem truflowym, angielską musztardą i pietruszką
Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Łosoś Gravlax z ogórkiem, Creme fraiche
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym

CIEPŁE DANIA
Udko z perliczki z sosem z madery i pieczarkami
Filet z Troci z kapusta włoską i sosem Beurre Blanc
Pieczone warzywa korzenne (marchew, pietruszka, seler)

SŁODKI POCZĘSTUNEK
Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe

PIECZYWO DOMOWEGO WYPIEKU

PROPOZYCJA II W CENIE 160 ZŁ ZA OSOBĘ

PROPOZYCJA 3

ZIMNE PRZEKĄSKI
Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Tatar z łososia ze śmietaną kolendrą, sezamem i sosem sojowym
Sałatka z marynowanym tuńczykiem, oliwą cytrynową i oliwkami
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym

CIEPŁE DANIA
Gulasz wołowy z ogórkiem i pieczarkami
Dorsz z warzywnym ratatouille w sosie pomidorowym
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i tymiankiem

SŁODKI POCZĘSTUNEK
Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe

PIECZYWO DOMOWEGO WYPIEKU

ZESTAW NR III W CENIE 165 ZŁ ZA OSOBĘ

Kontakt

Floriańska 14, Kraków
ristorante@hotel.com.pl
+48 12 424 33 81

Korzystając z serwisu zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close