Hotel Pod Różą

Kraków, Floriańska 14
Hotel Pod Różą, najstarszy hotel w Krakowie to idealne miejsce na zorganizowanie przyjęcia weselnego. Dzięki pięknym wnętrzom, wyjątkowej lokalizacji i najwyższej jakości standardom usług nasze przyjęcia przypadną do gustu wszystkim najbardziej wymagającym Parom. Z wieloletnim bagażem doświadczeń nasze przyjęcia organizujemy kompleksowo i profesjonalnie, udzielając wszelkiej fachowej pomocy i porad. Wyróżnia nas niezwykła jakość serwowanych posiłków oraz serwis na najwyższym poziomie. Do każdego przyjęcia podchodzimy indywidualnie, starając się spełnić wszystkie oczekiwania naszych Par Młodych.
Oferta podstawowa
Zawiera:
4-Daniowe Menu Serwowane
Do wyboru z listy proponowanych menu lub menu dedykowane
Bufet z Przekąskami
zimnymi, ciepłymi i słodkimi
Wydruk Menu
wizytówek, numerów i rozkład stolików
Napoje Bezalkoholowe
kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
Chleb Weselny
Prosecco na powitanie Gości
Apartament dla Nowożeńców
Podstawowa Dekoracja
Kolacja Degustacyjna
dla pary młodej
Pełna Zastawa Stołowa
Dodatkowe Opcje
Dobór wina
Ponad 200 rodzajów win – 20%
20% zniżki
na pozostałem alkohole
Rabat na pokoje hotelowe
20%
Dodatkowa Dekoracja
BUFET
PROPOZYCJA 1
ZESTAW W CENIE 150 ZŁ ZA OSOBĘ
ZIMNE PRZEKĄSKI
Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Tatar wołowy z majonezem truflowym, musztardą angielską i pietruszką
Sałatka z marynowanym tuńczykiem, oliwą cytrynową i oliwkami
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym
CIEPŁE DANIA
(PROSIMY O WYBÓR TRZECH POZYCJI Z PONIŻEJ LISTY)
Gicz cielęca i risotto z szafranem
Ravioli z dynią z masłem szałwiowym i szczypiorkiem
Pieczony kalafior z sosem serowym, bułką tartą panko
Udko z perliczki z sosem z madery i pieczarkami
Filet z Troci z kapusta włoską i sosem Beurre Blanc
Pieczone warzywa korzenne (marchew, pietruszka, seler)
Gulasz wołowy z ogórkiem i pieczarkami
Dorsz z warzywnym ratatouille w sosie pomidorowym
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i tymiankiem
SŁODKI POCZĘSTUNEK
Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe
PIECZYWO DOMOWEGO WYPIEKU
Kontakt
Floriańska 14, Kraków
ristorante@hotel.com.pl
+48 12 424 33 81