Elegant interior, modern open kitchen and a minimalist menu are the trademarks of the Acquario restaurant located on the sixth floor of the Monopol Hotel. Glass walls look out on the  extraordinary panorama of Wroclaw’s historical old town and the spacious terrace adjacent to the restaurant completes the appeal of the place.

The menu is based on seasonal, highest quality produce  – mainly fish and seafood. Dishes can be composed according to ones liking or in the form of a tasting menu.

Szef Kuchni – Mariusz Kozak

Swoją karierę rozpoczął na Westminster Kingsway Collage gdzie ukończył studia na kierunku Professional Chef Diploma. Przez 8 lat zdobywał doświadczenie w renomowanych restauracjach w Londynie pracując w m.in w restauracji Gordona Ramseya oraz takimi szefami jak Marcellin Marc, Monica Galetti. W Polsce swoją karierę kontynuował w Brasserie Warszawskiej oraz Food Art Gallery jako szef kuchni.

Najbardziej ceni sobie kuchnię francuską, przede wszystkim za technikę gotowania, wyrafinowane połączenia smaków oraz elegancję. Swoje inspiracje czerpie z podróży, codziennych zdarzeń oraz fachowej literatury. Nie wyobraża sobie biblioteki bez Larousse -najlepszej encyklopedii gastronomicznej na świecie.

Kontakt

H. Modrzejewskiej 2, Wrocław
ristorante.wroclaw@hotel.com.pl
+ 48 71 77 23 780

GALERIa

Korzystając z serwisu zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close