Znajdująca się na 6 piętrze Restauracja Szóstka to miejsce przeznaczone dla osób poszukujących nowych doznać kulinarnych. Duża otwarta kuchnia, w której na oczach gości przygotowywane są potrawy, z pewnością wzmocnią doznaznia zmysłowe, zaś wielki taras umiejscowiony wzdłuż ulicy Świętokrzyskiej pozwoli podziwiać panoramę Warszawy.

Szef Kuchni – Dariusz Barański

Absolwent legendarnej Le Cordon Bleu, która kształci najlepszych kucharzy na świecie. Swój warsztat szlifował w wielu restauracjach na świecie, pod okiem uznanych Szefów Kuchni. Jest odpowiedzialny za sukces Restauarcji Concept 13, mieszczącej się w warszawskim Domu Handlowym Vitkac. Od zawsze stawiał na prostotę i jakość. Podstawą jego kuchni jest odpowiedni dobór produktów. Często sam odpowiada za kontakt z dostawcami i osobiście dba o świeżość półproduktów.

GALERIA

 

Kontakt

Plac Powstańców Warszawy 9, Warszawa
szostka@hotel.com.pl
+48 22 470 03 42
+48 532 745 367

Korzystając z serwisu zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close