Jej stuletnie dzieje związane są z losami przedwojennej Polski: eleganckie lata dwudzieste, szalona atmosfera lat trzydziestych. Ten najbardziej luksusowy lokal tamtych czasów był świadkiem wystawnych rautów, niezliczonych przyjęć i towarzyskich spotkań. Miejsce ulubione przez bywalców salonów oraz artystyczną bohemę owych lat: bawił tu Jan Kiepura, gościli Karol Szymanowski i Artur Rubinstein.

Restauracja Monopol to kuchnia polska w nowatorskim ujęciu i niespotykanych aranżacjach. Zmieniająca się wraz z porami roku karta dań, nawiązuje do starych, sprawdzonych receptur, nadając im jednocześnie współczesny charakter. Szlachetność wnętrz i różnorodność smaków proponowanych w hotelowej restauracji sprawiają, iż spędzone w niej chwile na długo pozostają w pamięci.

Chef de Cuisine – Mariusz Kozak

His career started at Westminster Kingsway College, where he completed a degree in Professional Chef Diploma. He’ve been working for 8 years in top London restaurants with Gordon Ramsey ,Chef Marcellin Marc or Chef Monica Galetti. In Poland he continued his experience in the Brasserie Warsaw and Food Art Gallery as a Chef.

He’s a big fan of French cuisine, mainly for its cooking technique, sophisticated combination of flavors and elegance. He finds his inspiration in everyday things, travel and professional literature. He can’t imagine his library without Larousse encyclopedia – he World’s Greatest Culinary Encyclopedia

GALLERY

Contact

H. Modrzejewskiej 2, Wrocław
ristorante.wroclaw@hotel.com.pl
+ 48 71 77 23 780

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close