Hotel Pod Różą, najstarszy hotel w Krakowie to idealne miejsce na zorganizowanie przyjęcia weselnego. Dzięki pięknym wnętrzom, wyjątkowej lokalizacji i najwyższej jakości standardom usług nasze przyjęcia przypadną do gustu wszystkim najbardziej wymagającym Parom. Z wieloletnim bagażem doświadczeń nasze przyjęcia organizujemy kompleksowo i profesjonalnie, udzielając wszelkiej fachowej pomocy i porad. Wyróżnia nas niezwykła jakość serwowanych posiłków oraz serwis na najwyższym poziomie. Do każdego przyjęcia podchodzimy indywidualnie, starając się spełnić wszystkie oczekiwania naszych Par Młodych.

 

Oferta Weselna 2021.PDF

Oferta podstawowa

Zawiera:

4-Daniowe Menu Serwowane

Do wyboru z listy proponowanych menu lub menu dedykowane

Bufet z Przekąskami

zimnymi, ciepłymi i słodkimi

Wydruk Menu

wizytówek, numerów i rozkład stolików

Napoje Bezalkoholowe

kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane

Chleb Weselny

Prosecco na powitanie Gości

Apartament dla Nowożeńców

Podstawowa Dekoracja

Kolacja Degustacyjna

dla pary młodej

Pełna Zastawa Stołowa

Dodatkowe Opcje

Dobór wina

Ponad 200 rodzajów win – 20%

20% zniżki

na pozostałem alkohole

Rabat na pokoje hotelowe

20%

Dodatkowa Dekoracja

www.dekoracje.hotel.com.pl

BUFET

PROPOZYCJA 1

ZESTAW W CENIE 150 ZŁ ZA OSOBĘ

ZIMNE PRZEKĄSKI
Pasztet pieczony po staropolsku z marynowanymi grzybami i ogórkiem konserwowym
Domowa szynka wieprzowa z musztardą francuską i miodem
Sałata Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
Tatar wołowy z majonezem truflowym, musztardą angielską i pietruszką
Sałatka z marynowanym tuńczykiem, oliwą cytrynową i oliwkami
Pomidorki na cieście francuskim z musztardą Dijon
Sałata z kozim serem, marynowanym burakiem i cebulą w occie balsamicznym

CIEPŁE DANIA
(PROSIMY O WYBÓR TRZECH POZYCJI Z PONIŻEJ LISTY)

Gicz cielęca i risotto z szafranem
Ravioli z dynią z masłem szałwiowym i szczypiorkiem
Pieczony kalafior z sosem serowym, bułką tartą panko
Udko z perliczki z sosem z madery i pieczarkami
Filet z Troci z kapusta włoską i sosem Beurre Blanc
Pieczone warzywa korzenne (marchew, pietruszka, seler)
Gulasz wołowy z ogórkiem i pieczarkami
Dorsz z warzywnym ratatouille w sosie pomidorowym
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i tymiankiem

SŁODKI POCZĘSTUNEK
Waniliowy Creme Brulee
Bignie z waniliowym musem
Tiramisu z ciasteczkiem amaretto
Tarta czekoladowa
Owoce sezonowe

PIECZYWO DOMOWEGO WYPIEKU

Kontakt

Floriańska 14, Kraków
ristorante@hotel.com.pl
+48 12 424 33 81

Korzystając z serwisu zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close